Privacy Beleid

Privacy- en cookiebeleid

 

Bedrijfsgegevens

Naam – Cannastore, E-mail – info@ cannastore.nl, Telefoonnummer – 0612345678, KVK – 71726098, Btw nummer – , Rekeningnummer, Adres, Staalstraat,

Algemene voorwaarden van Cannastore, gevestigd te Velsen Noord. Met ingang van 20 – 07 – 2019

Artikel 1: Persoonlijke informatie

1.1– Account

Om je als nieuwe klant te registreren bij onze webshop hebben wij bepaalde gegevens nodig. Zo hebben wij uw naam, adres, huidige woonplaats, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres nodig. U kunt zelf een gebruikersnaam en wachtwoord bepalen.

Om het aan- en verkoopproces van onze producten uit de webshop te kunnen optimaliseren verzamelen wij de volgende persoonlijke informatie:

  • Voor – en achternaam
  • Geboortedatum
  • Woon- en factuuradres
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres

Deze gegevens hebben wij nodig bij de levering en soms bij de betaling van onze producten. Wij ontvangen van een ieder die onze site bezoekt automatisch het IP-adres van de computer, dit is een wettelijk bepaald internet protocol. Hiermee kunnen wij de internetervaring van de klant verbeteren en daarnaast onze online omgeving in bescherming nemen.

1.2 – Contactformulier

Met het contactformulier kun je ons vragen stellen, tips geven of bijvoorbeeld productaanvragen indienen. Wij streven ernaar om ten alle tijden optimaal bereikbaar te zijn voor onze klanten. Hiervoor hebben wij je e-mailadres en naam, adres en woonplaats nodig. Wij bewaren deze informatie totdat wij er zeker van zijn dat de klant tevreden is met onze reactie.

1.3 – Nieuwsbrief

Speciaal voor onze klanten bieden wij een nieuwsbrief aan. Hierin zijn alle nieuwtjes, tips en nuttige informatie over onze producten en bijbehorende diensten terug te vinden. Deze nieuwsbrief wordt uitsluitend verzonden naar mensen die zich hiervoor hebben aangemeld. Afmelden voor de nieuwsbrief is ten alle tijden mogelijk. Elke nieuwsbrief bevat een afmeldlink.

1.4 – Advertenties

Cannastore maakt gebruik van algemene advertenties. Hierbij houden wij geen persoonsgegevens bij. We komen dus ook niet te weten wat je van de advertenties vind.

Artikel 2: Gegevens & gegevensverstrekking

2.1 – Gegevensverstrekking

Op het moment dat je ons voorziet van persoonlijke informatie om een bestelling te plaatsen, transactie te voltooien, levering te arrangeren of een aankoop te retourneren, gaan wij ervan uit dat je toestemming geeft voor het verzamelen van de bijbehorende informatie voor uitsluitend die reden.

Als wij naar persoonlijke informatie vragen om een reden die niet hier onder valt, vragen wij direct om je uitdrukkelijke toestemming hiervoor. Daarnaast bieden wij nog de optie om het antwoord ‘’nee’’ te geven.

2.2 – Intrekken toestemming gegevensverstrekking

Heb je spijt van het verstrekken van je gegevens? Of wil je om een andere reden deze gegevens niet meer delen met ons? Geen probleem. Je kunt je gegevens ten alle tijden intrekken. Neem hiervoor contact met ons op via: Info@cannastore.nl

2.3 – Openbaarmaking

Wij mogen je persoonlijke informatie vrijgeven als je onze Algemene voorwaarden schendt. Ook moeten wij je persoonlijke informatie vrijgeven wanneer de wet ons hiertoe verplicht.

2.4 Rechten van de klant met betrekking tot gegevens

De klant behoud te allen tijden de volgende rechten:

Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we bezitten en waar we deze voor gebruiken, inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben, het laten corrigeren van fouten, het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens, het intrekken van toestemming, bezwaar maken tegen een bepaald gebruik.

 

Artikel 3: Cookies

3.1 Cookies –

Cannastore maakt, net als vrijwel alle andere webshops, gebruik van zogenaamde tracking cookies. Cookies zijn kleine bestanden die opgeslagen worden op je computer. Deze cookies bevatten informatie over website instellingen en zijn niet schadelijk voor je computer noch voor gevoelige persoonlijke gegevens. Cookies kunnen ten alle tijden worden uitgeschakeld of verwijderd van je computer. Dit kan wel invloed hebben op de functionaliteit van de site. Wij verwijzen je voor verdere informatie hierover door naar de ‘help’ pagina van je webbrowser.

3.2 – Functionele cookies

Functionele cookies zijn er om je online ervaring te verbeteren. Zo houden ze bijvoorbeeld bij welke producten er in het winkelwagentje zijn geplaatst. Voor het gebruik van deze cookies is er geen vooraf gegeven toestemming vereist.

 3.3 – Analytische cookies

Analytische cookies zijn er voor marktonderzoek en analyses. Gegevens die hiermee zijn verzameld worden volledig geanonimiseerd en zijn nietszeggend voor anderen. Voor het gebruik van deze cookies is er geen vooraf gegeven toestemming vereist.

Artikel 4: Services van derden

4.1 – Derde partijen

Services van derden zijn vereist voor de transacties en levering van onze diensten. Deze derde partijen verzamelen, gebruiken en verstrekken je gegevens enkel om hun diensten aan ons te kunnen verlenen.

4.2 – Financiële partijen

Bij Cannastore maken wij gebruik van externe betalingsservices om transacties te voltooien denk hierbij aan bijvoorbeeld creditcardbetalingen. Bepaalde betalingsproviders en andere verwerkers van betalingen hebben hun eigen privacy beleid betrekkende de informatie die wij aan hen moeten verstrekken voor de aankoop gerelateerde transacties. Wij raden voor deze providers aan het door hun gehanteerde privacy beleid te lezen, om zo meer inzicht te krijgen in hoe zij met jouw informatie omgaan.

4.3 – Koeriersdiensten

Om bestellingen te kunnen leveren, maken wij gebruik van een koeriersdienst. Deze verzorgt het transport tussen onze onderneming en het adres van de klant. Om dit mogelijk te maken zijn wij genoodzaakt bepaalde informatie te verstrekken aan de koerierdienst. Dit gaat hoofdzakelijk om de naam en het adres van de klant.

4.4 – Mailing service

Bij Cannastore maken wij gebruik van een externe mail service provider voor onder andere de nieuwsbrief en e-mails. Deze provider heeft toegang tot zeer beperkte accountinformatie zoals een emailadres en de bijbehorende voornaam.

Artikel 5: Beveiliging

5.1 – Beveiliging

De beveiliging van jouw persoonsgegevens zijn voor ons van uiterst groot belang. Wij zorgen ervoor dat je gegevens bij ons goed beveiligd zijn. Wij passen onze beveiliging met regelmaat aan en letten altijd goed op op mogelijke bedreigingen.

5.2 – SSL technologie

Alle creditcardinformatie die wij binnen krijgen worden versleuteld volgens de welbekende secure sockets layer technologie. De gegevens worden hierbij bewaard met AES-256 encryptie. Wij voldoen  aan alle PCI DSS (payment card industry data security standard) eisen.

 

5.3 – Geanonimiseerde gegevens

Gegevens verstrekt voor en door Cannastore worden zo veel mogelijk geanonimiseerd. Hierdoor kunnen de gegevens niet rechtstreeks aan een specifieke klant worden teruggekoppeld. Deze gegevens kunnen wel worden gebruikt voor marktonderzoek en marktanalyses.

5.4 – Personeel en derde partijen

Insert your content here
Insert your content here
Insert your content here

Medewerkers van Cannastore hebben beperkte toegangsrechten tot de gegevens verstrekt door Cannastore. Zo heeft personeel uitsluitend toegang tot gegevens die vereist zijn om een specifieke taak uit te voeren. Derde partijen waar Cannastore mee samenwerkt zijn op voorhand van de samenwerking met ons volledig gescreend en daarnaast gebonden aan een verwerkingsovereenkomst.

Artikel 6: Klachten

6.1 – Klachten

 Als jij van mening bent dat wij je niet op de juiste manier helpen of te woord staan dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Dit is de Autoriteit Persoonsgegevens. https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/

Artikel 7: Wijzigingen privacyverklaring

7.1 Wijzigingen privacyverklaring

Wij van Cannastore behouden te allen tijde het recht onze privacyverklaring te wijzigen. Op deze pagina is ten alle tijden de meest recent gehanteerde versie terug te lezen. Als een wijziging in onze privacyverklaring gevolgen heeft voor de wijze waarop wij eerder verzamelde gegevens met betrekking tot jou verwerken, dan brengen wij je daarvan altijd op de hoogte per e-mail.